ScrawlrBox: het perfecte cadeau voor de creatieveling

Gepost in Getipt door Sherlox, Inspiratie, Tekenen & knutselen op

Heb je al gehoord van de ScrawlrBox? Dit is een abonnement waarbij je elke maand een pakketje in de bus krijgt met tekenmateriaal. Het materiaal kan variëren van potloden en stiften tot aquarelverf.

Zoek je een cadeau voor iemand die graag creatief bezig is en graag tekent of schildert? Dan is een abonnement op de ScrawlrBox zeker het overwegen waard: zo geef je niet 1 cadeau, maar verschillende maanden op rij een leuke verrassing in de bus!

Wat krijg je?

Scrawlrbox: inhoud van de doos

Elke maand krijg je de nieuwste ScrawlrBox in je bus. Wat er precies in zit is telkens een verrassing. Wat wel zeker is dat je waar krijgt voor je geld: als je de prijzen van de producten opzoekt krijg je materiaal voor een grotere waarde dan de kostprijs van de maandbox.

Je krijgt telkens materiaal (potloden, stiften, aquarelverf, houtskool...) en bijpassend papier of een klein canvas om het materiaal op te gebruiken. Daarnaast krijg je bij elke box een exclusieve print van een artiest en een ScrawlrBox-magazine waarin er meer uitleg en voorbeelden staan van het geleverde materiaal.

Ik teken zelf ook regelmatig, en de maandelijkse box stimuleert mijn creativiteit en nodigt uit om eens met ander materiaal te werken dan ik gewoon ben, iets wat ik zonder deze box niet snel zou doen.

Er is ook elke maand een ScrawlrChallenge waar je kan aan deelnemen: post een foto van het werk dat je maakte met het materiaal uit de box en je maakt kans om verschillende prijzen te winnen!

Op onderstaande foto's kan je een paar voorbeelden zien van wat er in vorige ScrawlrBoxen te vinden was.

ScrawlrBox: een voorbeeld van de inhoud van enkele boxen

Enthousiast geworden?

Er zijn verschillende opties: je kan kiezen voor een abonnement van 1 maand (€ 16,50) tot 1 jaar (€ 182). Je kan ook een cadeaubon kopen vanaf € 11.

Gebruik onderstaande link en krijg alvast € 3,30 korting op je bestelling op de ScrawlrBox-website!

Disclaimer: de prijzen op de ScrawlrBox-website staan in pond, ze zijn voor deze blogpost omgerekend naar euro tegen de wisselkoers op het moment van schrijven. De vermelde prijzen kunnen dus licht afwijken.