Vegeterranean

Website: Bol.com | Categorie: Koken, eten & drinken, Eten & Drinken

  • Taal: Nederlands
  • Bindwijze: Hardcover
  • Druk: 1
  • Verschijningsdatum: maart 2008
  • Afmetingen: 28,6 x 22,3 x 2,7 cm
  • Aantal pagina's: 300 pagina's
  • Kaarten inbegrepen: Nee
  • Aanbevolen leeftijd: 12 - 100 jaar
  • Illustraties: Met illustraties
  • Auteur: Alberto Musacchio | Malu Simoes
  • Co-auteur: Malu Simoes
  • Illustrator: David Piening
  • Redacteur: Antoinette Hertsenberg
  • Uitgever: Karakter Uitgevers Bv
  • Originele Titel: Vegeterrenean
  • Extra groot lettertype: Nee
  • NUR code: 444
  • Subtitel: culinair/vegetarisch/Italiaans

11,52 59,90

Promo

Opgelet! Prijzen en beschikbaarheid kunnen afwijken.
Raadpleeg de website van de partner voor de actuele informatie.

Wat Vegeterranean zo wezenlijk anders maakt zijn de gastronomisch en culinair hoogstaande recepten. De Italiaanse klassiekers als calzone, ravioli, gnocchi en lasagne worden getransformeerd tot stijlvolle, eigentijdse - en bovenal vegetarische - gerechten, terwijl recepten als Fagottini di Pasta Sfoglia Farcite con Couscous (bladerdeegenvelopjes met couscousvulling) en Cappucini di Asparagi (aspergecappuccino) laten zien hoe inventief en opwindend de vegetarische keuken in de loop der tijd is geworden.

Alberto Musacchio en zijn vrouw Malu Simões serveren in hun hotel (in 2002 uitgeroepen tot het beste vegetarische hotel ter wereld!) authentieke Italiaanse vegetarische recepten waar je je vingers bij aflikt. Dit is vegetarisch koken op zijn best - culinair, innovatief en opwindend!

Antoinette Hertsenberg (bekend van de TROS-programma's Radar en Opgelicht) belandde geheel toevallig in dit hotel, en raakte geïnspireerd en bevlogen door de manier waarop Alberto en Malu hun bedrijf runnen en de vegetarische keuken een geheel nieuwe invulling geven. In Vegeterranean doet ze onder meer een persoonlijk verslag van de kookcursus die ze volgde in Montali.