Sens Design Speelkleed Baby - XXL speelmat foam met dieren

Website: Bol.com | Categorie: Baby & peuter, Baby & peuter

  • Afmetingen lxbxh: 180 x 180 cm
  • Aanbevolen maximum leeftijd: 2 year
  • Aanbevolen minimum leeftijd: 0 year
  • Kleur: Blauw , Wit , Grijs
  • Materiaal: Kunststof
  • Type Speelkleed: Puzzelmat
  • Voor binnen of buiten: Voor binnen

59,95

Opgelet! Prijzen en beschikbaarheid kunnen afwijken.
Raadpleeg de website van de partner voor de actuele informatie.

Het Sens Design speelkleed is een extra grote speelmat voor baby’s. De mat bestaat uit 9 schuimrubberen vierkanten van 60 x 60 cm – vier keer zo groot als normaal. De speelmat is ideaal voor jouw baby om op te kruipen en te spelen.

De mat bevat leuke dieren die uit de mat gehaald kunnen worden om mee te spelen. Daarnaast is de mat in stijlvolle kleuren, waardoor het goed past bij de meeste interieurs.

Extra groot ; 180 x 180 cm!
De mat is iets groter dan de meeste reguliere matten, dit komt omdat de mat bestaat uit 9 vierkanten van elk 60 x 60 cm. 12 randen maken de mat compleet. De mat is gemaakt van hoogwaardig EVA-schuim en is 1,2 cm dik. Dankzij de veilige in elkaar grijpende grote diervormen passen de stukken nauw op elkaar waardoor ze veel comfort en demping bieden op zachte en harde ondervloeren.

Naast spelen ook als decoratie
De meeste speelkleden zijn erg kleurrijk en passen minder goed in het interieud waardoor je al snel de mat wilt opruimen na gebruik. De XXL Sens Design speelmat is gemaakt van rustige neutrale kleuren waardoor deze in de meeste intereieurs passend is. De elegante pastelkleuren (wit, grijs en donkerblauw) geeft de mat uw huis een vleugje Scandinavische teint.

Veilig spelen
De mat is vrij van formamide, BPA en voldoet aan de EU-veiligheidsnormen voor speelgoed. De babymat bevat geen kleine of scherpe puzzelstukjes die gevaarlijk zijn.

Productvoordelen op een rijtje:
▶ Zachte babymat, met extra dikke tegels van 1,2 cm dik
▶ Het puzzeltapijt is waterdicht
▶ Gemakkelijk schoon te maken
▶ De mat voldoet aan alle EU-veiligheidsnormen voor speelgoed

Let op: deze speelmat is XXL – formaat: 180cm bij 180cm