Kookbijbels - Pizzabijbel

Website: Bol.com | Categorie: Koken, eten & drinken, Eten & Drinken

  • Taal: Nederlands
  • Bindwijze: Hardcover
  • Druk: 1
  • Verschijningsdatum: april 2017
  • Afmetingen: 21,8 x 16,3 x 4,5 cm
  • Aantal pagina's: 448 pagina's
  • Kaarten inbegrepen: Nee
  • Illustraties: Met illustraties
  • Auteur: Simon Giaccotto
  • Redacteur: Suzanne Krom
  • Uitgever: Carrera Culinair
  • Extra groot lettertype: Nee
  • NUR code: 440
  • Subtitel: van Caprese tot Margherita en van Napolitana tot Quattro Formaggi

25,00 33,99

Promo

Opgelet! Prijzen en beschikbaarheid kunnen afwijken.
Raadpleeg de website van de partner voor de actuele informatie.

In de Pizzabijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt - het belangrijkste onderdeel van de pizza -, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang van goede basisingrediënten.

In de Pizzabijbel vind je niet alleen klassieke pizza's als pizza Margherita en quattro formaggi, maar ook pizza's met zoete toppings en verschillende platbroden zoals focaccia.