Fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ
- Taal: Nederlands
- Bindwijze: Hardcover
- Druk: 1
- Verschijningsdatum: mei 2017
- Afmetingen: 23,7 x 21,3 x 3,5 cm
- Aantal pagina's: 352 pagina's
- Kaarten inbegrepen: Nee
- Aanbevolen leeftijd: 12 - 100 jaar
- Illustraties: Met illustraties
- Auteur: Steven Raichlen | geen
- Co-auteur: geen
- Redacteur: Greg Schneider
- Uitgever: Karakter Uitgevers Bv
- Vertaald door: Jaap Deinema | Jaap Deinema | Jaap Deinema | Ron de Heer | Willemien Werkman
- Originele Titel: Fantastische vleesrecepten voor een culinaire barbecue
- Extra groot lettertype: Nee
- Geslacht: Unisex
- Gewicht: 1326 g
- Verpakking breedte: 213 mm
- Verpakking hoogte: 35 mm
- Verpakking lengte: 237 mm
Fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ
Voor de liefhebbers van barbecueën die graag een flink stuk vlees zien is dit boek inspirerende lectuur. De auteur geeft uitleg over technieken voor onder meer de houtskool- en de gasbarbecue, informatie over basisingrediënten en voorbereidingen.
Met recepten voor rund- en kalfsvlees, varkensvlees en worstjes, lamsvlees, kip en een hoofdstuk over kruiden en sauzen. Een echte handleiding waarin aan de hand van veel werkfoto's de voorbereidingen als het klaarmaken van de barbecue, behandelen van het vlees of de kruiden duidelijk worden beschreven en uitgelegd.
Betrokkenen:
Auteur: Steven Raichlen
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Specificaties:
Taal: Nederlands
Bindwijze: hardcover
Verschijningsdatum: mei 2017
Druk: 1e druk
Afmetingen: 23,9 x 21,2 x 3,3 cm
Aantal pagina's: 352 pagina's
Illustraties: met illustraties
ISBN13: 9789045213644
Voor de liefhebbers van barbecueën die graag een flink stuk vlees zien is dit boek inspirerende lectuur. De auteur geeft uitleg over technieken voor onder meer de houtskool- en de gasbarbecue, informatie over basisingrediënten en voorbereidingen.
Met recepten voor rund- en kalfsvlees, varkensvlees en worstjes, lamsvlees, kip en een hoofdstuk over kruiden en sauzen. Een echte handleiding waarin aan de hand van veel werkfoto's de voorbereidingen als het klaarmaken van de barbecue, behandelen van het vlees of de kruiden duidelijk worden beschreven en uitgelegd.
Betrokkenen:
Auteur: Steven Raichlen
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Specificaties:
Taal: Nederlands
Bindwijze: hardcover
Verschijningsdatum: mei 2017
Druk: 1e druk
Afmetingen: 23,9 x 21,2 x 3,3 cm
Aantal pagina's: 352 pagina's
Illustraties: met illustraties
ISBN13: 9789045213644