Een gepersonaliseerd kerstgeschenk

Gepost in Getipt door Sherlox, Inspiratie op

2020 was helaas een jaar om snel te vergeten: we hebben zoveel momenten van gezellig samenzijn moeten missen. Grootouders hebben hun kleinkinderen al bijna een jaar moeten missen, en net in een kinderleven verandert er heel veel op een jaar tijd.

Dus net dit jaar is een gepersonaliseerd kerstgeschenk een nog beter idee dan andere jaren. Zo hangen de kleinkinderen binnenkort terug aan de muur bij de grootouders, of bladert de meter of peter door een fotoboek met de leukste momenten van het favoriete mete- of petekindje.

Sherlox zocht en vond enkele leuke en originele personaliseerbare producten.


De klassiekers

Fotoboek

Dit is de klassieker onder de gepersonaliseerde kerstcadeaus. In een fotoboek kan je alle onvergetelijke momenten van het voorbije jaar verzamelen in een mooi boek.

Dankzij de geavanceerde fotoboeksoftware kan je eenvoudig zelf je fotoboek vormgeven. Je voegt je favoriete foto's toe en kan dan zelf nog tekst en designelementen toevoegen.

Foto op canvas

Kies de beste foto van dit jaar en geniet het hele jaar door van dit moment door hem een mooi plaatsje te geven.

Je foto op canvas wordt afgedrukt met UV-bestendige en geurloze, milieuvriendelijke HP-inkt. Bovendien wordt het canvas geleverd met een gratis ophangsysteem, zodat je hem meteen een ereplaats kan geven in je interieur.

Kalender

Kies de 12 beste momenten van dit jaar en vereeuwig ze in een jaarkalender. Zo kan je elke maand genieten van een andere foto.

Er is keuze uit verschillende professionele ontwerpen die je nog kan personaliseren en er is keuze uit verschillende formaten.

Mok

Begin de dag met een lekkere koffie of thee en herinneringen aan je neefjes, nichtjes of kleinkinderen.

Je kiest je favoriete foto en kan zelf nog tekst, lay-outs en clip-art toevoegen. De mokken zijn geschikt voor vaatwasmachines en microgolfovens.

Als het iets specialer mag zijn

Sneeuwbol

Een super originele manier om een persoonlijk moment uit te stallen in je interieur. Je kiest je favoriete foto en plaatst aan de ommezijde een eigen tekst in het lettertype van jouw keuze.

Met dit originele fotocadeau tover je zonder twijfel een glimlach op het gezicht van de ontvanger!

Onderzetters

Kies je 6 favoriete foto's en plaats ze op deze kleurrijke onderzetters. Met deze onderzetters ben je er zeker van dat je foto's het hele jaar door zullen gezien worden.

Zelfs het doosje waarin de onderzetters verpakt worden, kan je helemaal volgens je eigen voorkeur aanpassen met 2 foto's en een leuk tekstje!

Succes verzekerd met dit persoonlijk geschenk!

Puzzel

Zoek je een cadeau voor een fervente puzzelaar? Dan is deze toffe gepersonaliseerde puzzel het allermooiste cadeau. Jij ontwerpt de puzzel zelf met je favoriete foto. Heb je teveel foto's om uit te kiezen? Dan kan je met de software makkelijk een toffe collage maken.

Dit is een superleuk cadeau, zowel voor kinderen als volwassenen. Je kan puzzels kiezen van 120 tot 1000 stukjes.

Chocoladehart

Zoek je een origineel geschenk voor iemand die dol is op zoetigheid? Dan is dit bedrukt chocoladehart een topcadeau! Je ontwerpt het hart helemaal zelf met een leuke foto, naam of een persoonlijke boodschap. Maar je kunt ook gaan voor tekening van de kleinkinderen om opa en oma te verrassen.

Het chocoladehart is gemaakt van ambachtelijke, Belgische Callebaut chocolade. Je persoonlijke cadeau ziet er dus niet alleen goed uit, het smaakt ook super lekker!

Speel de hoofdrol in je eigen boek

Maak het voorlezen voor de allerkleinsten nog leuker door ze zelf de hoofdrol te laten spelen in de avonturen van hun favoriete helden. Je kan de naam of verschillende namen ingeven en bij sommige boekjes kan je zelfs een foto toevoegen.

Er is keuze uit ongelooflijk veel kinderhelden: zo kan je je kind laten meespelen in een verhaal van onder andere Bumba, Nijntje, Jommeke, Frozen, en nog vele andere!